sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Työpaikan vaihto.

Sitä pitäis kuulemma vaihtaa duunipaikkaa kymmenen vuoden välein, sanovat viisaammat? Meikäläisellä meni melkein 15 vuotta samassa paikassa, sitten tuli saneerausherra ja myi minut ja työkaverit.
Yrityskaupan myötä työpaikan ilmapiiri muuttui positiivisesta negatiiviseksi, ennen mukavista hommista tulikin yhtäkkiä "pakkopullaa" joka ei hyvältä maistunut.
Vaikka "uuden talon" kujeet olikin tympeitä, jaksoin eteenpäin superkivojen työkavereiden ansiosta, suuret kiitokset teille kaikille!
Reilun vuoden jaksoin sinnitellä uuden isännän komennossa, kunnes tuli mahdollisuus vaihtaa maisemaa.
Uutta työpaikkaa hakiessani, epäröin valintaani ja luopumista hyvistä duunikavereista.
Rohkea rokan syö, ja uhkarohkea ottaa lisää, ja nyt olen ollut uudessa duunipaikassa ekan viikon. Aika näyttää menikö ratkaisu persiilleen, alku näyttää ja myös tuntuu lupaavalta.
Uudet työkaverit vaikuttavat mukavilta ja työtehtävät mielenkiintoisilta. Ans kahtoo sit!

Jos joku vanhoista duunikavereista sattuu tätä löpinää lukemaan, niin semmoisia terveisiä laitan kaikille että olitte tosi kivoja työkavereita, seuraavilla tulee olemaan suuret saappaat täytettävänä!
Kaikkea hyvää teille toivottaen.

-JaskaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...