maanantai 9. toukokuuta 2011

Melontakurssilla.

Hiphei, tuli sitten viimeinkin käytyä melontakurssilla josta oon haaveillut jo pitkään. Keravan Latu järkkäsi kurssin ja onnistuin lirvauttamaan itseni mukaan meininkiin.
Kurssin ajankohdaksi osui Äitienpäivä, keli oli kaunis ja lämmin. Kurssilla olikin heti alkumetreistä lähtien oikein mukava ja lämmin tunnelma, huumori oli hyvää ja sitä olikin riittävästi.
Kurssin vetäjät olivat huippuhyviä hemmoja, he jakoivat tietämystään ja osaamistaan auliisti ja kärsivällisesti meitä kaikkia opastaen. Kiitos Artolle ja Markulle!
Harvoin tulee sijoitettua rahansa niin hyvin kuin nyt, tämä oli todella positiivinen kokemus!
Laitan oheen videon kurssilta, valitan huonoa kuvanlaatua kun ei tuo kalusto ole aivan tätäpäivää....Lisää kuvia kurssilta pääsee katselemaan täältä: melontakurssi


4 kommenttia:

 1. Hieno video ja hyviä kuvia!

  Hyvää kesän jatkoa ja muista lapakulma :)

  VastaaPoista
 2. Morjesta!
  Juu samoin sinulle ja mukavaa kesää melonnan kera. Koitan muistaa lapakulman ja ne muutkin jutskat....?? ;D

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa hienon harrastuksen pariin. Minä hurahdin melontaan ajettuani fillarilla 40000 km eli maapallon ympäri kuudessa vuodessa. Häntäluu, niska, muuttuneet työtehtävät ja muutto pakottivat etsimään muutakin liikuntaa. Toki fillari on vieläkin käytössä. Melontakurssillasi näytti olleen tuttuja ohjaajia.
  Terv. Retkimeloja Vaellusnet-sivuilta

  VastaaPoista
 4. Tervehdys Pekka!
  Katselin pikaisesti blogiasi ja äimistelin mahtavia melontareissujasi ja hienoja kuviasi. Mukava kun jaoit hienot sivusi. Fillarointikin taitaa olla sinulle melko "tuttua puuhaa" hehheh ;D
  Pitää lukea kaikki juttusi läpi tässä ajan kanssa.
  Mulla kaikki on vasta alkutekijöissään, pitäisi saada melontakokemustakin mutta kun ei yksin oikein tahdo pitkälle uskaltaa. Jospa tämäkin harrastus jotenkin saisi ilmaa siipiensä alle. Perheellisellä ei tuota vapaa-aikaa ole kuin rajallinen määrä, mutta hyvin priorisoituna senkin saa tehokkaasti kulutettua hehheh!
  Hyvää kesää sinulle ja mukavia melontahetkiä!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä.

Risukeitin

Tilasin mökkimiehestä risukeittimen kun jouduin ostohysterian kouriin katsellessani keksinnöstä ladattuja youtube-videoita. Minähän olen per...