tiistai 2. elokuuta 2011

Cinelli Spirit

Oho!
Kesälomalta palattuani tallissa odotti yllätysboxi. Boxista löytyi Cinellin maantierunko, katoppakö nythänmä vasta hokasin!!
Se suorastaan huusi asvaltille, joten sitä piti alkaa kasaamaan hetimiten. Chebicistä haettiin puuttuvia osia, asennettiin kammet ja ohjainlaakeri yms. Vaijerinvetoja ja asennusta riitti muutamallekin illalle, ja viimein ajokki oli kasassa ja valmiina neitsytmatkalle. Todella mielyttävän tuntuista on kyyti, lie rungon omaperäisen designin ja käytettyjen rakennusmateriaalien kombinaatiota?
Lueskelin netistä Cinellistä paljon juttua ja katselin pyörästä kertovia artikkeleita. Pyörän runko, eli sydän on sekoitus columbus terästä ja hiilikuitua, höystettynä hillitynhallituilla linjoilla ja muhveilla. Melkoinen luomus kertakaikkiaan!
Ajokki tuli kasattua nyt käsillä olevilla osilla, joista muutamat menee vaihtoon jahka loppuu köyhtyminen. Suurin kiitos kuuluu ystävälleni Jounille, haaveilut kimppalenkeistä ja maantiepyörästä muuttui näin todellisuudeksi! Ohessa muutama kuva uutukaisesta, ohjaamo on vielä kesken ja kaulaputki lyhentämättä, ajellaan ja säädellään nyt hetki kunnes se oikea ajoasento on löytynyt.

Lisäinfoa:

Cinelli homepage
Columbustubi

Cinelli art.Cinelli Spirit

Columbus Spirit tubing

4 kommenttia:

 1. ON se sutjakka........niiku polkijan ....pohkeetki/reidet!.......ompa täällä varaa huudella!

  VastaaPoista
 2. :D heh, pitää täysin paikkansa!

  VastaaPoista
 3. Vähän myöhäinen kehu, mutta hieno vehje silti. Mistä löysit? Olen nimittäin itsekin haeskellut tuollaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ja tattista kehuista. Itsekin tykkään tuolla rukilla kurvailla, mukavaa on kyyti. Kirjoitin tuolla ylempänä että kaverini sen rungon mulle hommasi työsuhteensa kautta, se jääköön omaksi tiedokseni. Olen noita runkoja nähnyt vilaukselta ebayssä, kandee pitää silmällä.

   Poista

Kiitos käynnistä.

Risukeitin

Tilasin mökkimiehestä risukeittimen kun jouduin ostohysterian kouriin katsellessani keksinnöstä ladattuja youtube-videoita. Minähän olen per...