keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Pyöräretkellä.

Jos sitä jotain rustailis tännekin kirjoitella....
Ajeltiin kaverin kanssa viime viikonvaihteessa pieni fillariretken tynkä. Keli oli helteinen, mutta ajamaan pystyi mukavasti kunhan muisti pysyä liikkeessä, muuten meinasi läkähtyä. Kaveri veti koko reissun tasaista retkivauhtia ja minä seurasin kiltisti perässä.
Palojoen kautta Rajamäelle, Sääksi, Vihtijärvi ja Rokokalliotkin tuli käytyä katsomassa. Välillä syötiin eväitä. Nestettä join varmaan 4-5 litraa matkan aikana, liikkeellä oltiin 9 tuntia ekana päivänä.

Venhon kylkeen ammuttu reikiä.

Turvallisesti vesillä!

Matkalla nautimme kesäisistä maisemista ja tuoksuista, välillä piti käydä pulikoimassa. Voi että olikin virkistävää!
Kaupasta poikkesimme eväsmakkarat ja suuntasimme laavulle yöksi. Vakiopaikallamme olikin porukkaa, ja ujoina poikina otimme käyttöön plan-B:n, ja jatkoimme hieman pidemmälle tuttuun paikkaan.
Telttoja tai muita majoitteita emme raahanneet mukanamme, luojan taivaan alla saimme yöpyä. Lämpötila kuitenkin hipoi kahtakymppiä vielä puoliltaöin joten mitäpä sitä muulla katolla tekisikään?

Jonkun ötökän ruokapöytä.

Pilvi joka jyrähteli.

Retkitoverini.
Aamusella ei kokkailtu mitään, vaan pakattiin rauhassa kamppeet ja ajeltiin Lahnuksen shellille. Aamupalaksi kahvit ja sämpylä. Kuuma päivä tulisi tästäkin, mikäpä siinä ei haittaa!
Tankkauksen jälkeen loikkasimme alumiinisten ratsujemme selkään, ja matkamme viimeinen etappi oli tosiasia.
Vantaankosken munkkikahvia ei vaan voi skipata. Pyöriteltiin hissunkissun Ylästön läpi Ruskeasannalle, jossa tiemme erosivat ja palasimme kotiin.
Hieno reissu, ja mahtava keli kruunasi kakun. Kovasti paljon kiitoksia reissukaverille, kanssasi on aina yhtä mukava reissata.
Enemmän kuvia reissusta löytyy Täältä.

Naminami!

3 kommenttia:

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...