sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Street Vol 2

Loput street-kuvat eetteriin. Tapasin kadulla erään kodittoman herran, juteltiin ja pyysin häntä kuvattavaksi. Kaveri tykkäsi kuvastaan ja sanoi: "laita siihen Aulis, koditon"
Eräs toinen henkilö luonnehti kaverin katsetta: "Se käyttää kaikki ne sanat jotka yleensä jäävät sanomatta." Olen täysin samaa mieltä!

Aulis, koditon.Kalle


Laukku

Gatekeeper
13 kommenttia:

 1. Näitä on mukava katsella. Kuva Auliksesta on upea. Hieno muotokuva. Vaatii rohkeutta mennä jututtamaan vieraita kadulle. Itse kun olen pieni naisihminen niin arastelen usein keneltä uskaltaisin lupaa kysyä. Uskon, että ihmisillä olisi mielenkiintoisia tarinoita kerrottavanaan, juuri niillä jotka ovat ottaneet hieman enemmän kolhuja elämän polullaan. Tuota pulloilla soittelijaa olen itsekin kuvannut ja varmasti moni muukin. :)

  VastaaPoista
 2. Maarit@
  Mä luulen että sulla pienenä naisimmeisenä on vielä paremmat mahikset saada ihmisiä kuvattaviksi, kuin minun kaltaisellani pari metrisellä korstolla ;)
  Keräät vain rohkeutesi ja kysyt, kykenet siihen varmasti. Minuakin aluksi jännitti, mutta tunne meni aika nopeasti ohi ja sen jälkeen homma tuntui aika luontevalta.
  Lukaisepa tuosta sivun laidasta, Mike Shaw linkin takaa ammattilaisen vinkit homman hoitamiseen.
  Avoimella mielellä vain kokeilemaan!

  -jaska

  VastaaPoista
 3. Netissä on eräs paikka missä voi esitellä omia kuviaan ja siellä on kaveri joka on kuvannut aika paljon näitä asunnottomia ja laitapuolen kulkijoita. Itsellä on vielä oppimista tuossa henkilökuvauksessa. Aloittelija kun olen. Hienoja citykuvia jokatapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harry kommentistasi, kerro toki mistä moisen saitin löytää?

   -jaska

   Poista
  2. Kokeile kuvaklubi.fi. Se kaveri on Ville Paganus akaa pjotr tai jotain sinnepäin. Löytyy sieltä tuolla alhalla kommenttoijalla Jukallakin siellä kuvia. Tai on ainakin ollut. En ole käynyt siellä pitkään aikaan. Käy kurkkaamassa.

   Poista
  3. Thnx Harry, tsekkaan ton jutskan!

   Poista
 4. Hyvin kertovaa katukuvaa.
  Upea kuva Auliksesta.

  Joskus aikoinaan kuvailin ihmisiä. Nyt harvemmin lähikuvia kuvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja mukava kun tulit "peremmälle".

   -jaska

   Poista
 5. Todella hyvää kuvaa koko setti, eniten on mieleen eka ja vika otos. Auliksen city otos jota on foorumilla ja täällä kehuttu toimii kyllä upeasti, niin rehellinen ja samalla niin taitavasti otettu otos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jukka sanoistasi, arvostan. Ajattelin että en retusoi kuvaa sen kummemmin, mv-käännös sai riittää tuomaan elämää nähneet uurteet Auliksen kasvoille.

   -jaska

   Poista
 6. Paljon ajatuksia herättäviä kuvia. Ja tuo Auliksen kuva on aivan upea. Tuo pulloilla soittelija olisi kiva nähdä ihan livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista JPK, pulloilla soittaja oli kyllä hienoa kuuneltavaa. Koitan upata videon tänne jos osaan.
   Auliksen kuvaan tuli huomaamatta mukaan neiti fortuna, kun satuin törmäämään häneen ja sain vielä tilaisuuden kuvatakin.

   Poista
  2. Wau. Jos saat tuon pullonsoittovideon tänne olisi tosi mielenkiintoista kuulla ja katsoa. Ne on monesti kyllä ihan näkemisen arvoisia!

   Poista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...