perjantai 1. helmikuuta 2013

Unusual selfportraits Vol 1

Sarjassamme tämmöistä tällä kertaa. Olen pahoillani kaikesta :)

Workmans Ala Carte

9 kommenttia:

 1. Vetipä tilliliha miehen totiseksi. Kova paikka ja vielä jalostajan. Hih! Hieno kuva.

  VastaaPoista
 2. Tuo joskus kuultu jonkun leipomon mainoslause "Päivän paras hetki!" istuisi tähän hetkeen harvinaisen huonosti:). Kuvalle kyllä saattaisi olla mediassa kovasti käyttöä tässä kohta sadan prosentin työttömyyden maassa!

  VastaaPoista
 3. Haha, hieno kuva, loistavaa itseironiaa. Onko tilliliha oikeasti herkkuasi vai ei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin ilmeestäni päätellen kerään rohkeutta..... ;)

   Poista
 4. Kuinka olet edes voinu ostaa tillilihapurkin vai oikeestikko pidät siitä! Mä olen niin traumatisoitunut peruskoulun tillilihasta vieläkin etten suostuis edes rahasta maistamaan. En edes tiennyt että sitä valmistetaan vielä, karmeeta sotkua. Kuva on kyllä hiton hyvä tunnelmaltaan, näyttää siltä että ennemmin viiltäis ranteet auki kuin söisi tillilihan:)
  ps. kiitos ikkunahuuruvinkeistä, vaihdoin tuuletus asennon että ottaa ilman ulkoa ni eipä huurtunut ikkunat:) Raikasilmasuodatin pitäisi varmasti vaihtaa mutta ei ole ollu rahaa viedä autoa huoltoon. Jätkät potkii renkaita huollossa ja se jo maksaa 100, siihen päälle muut pienet jutut hinta menee 400 euroon. Ai niin kynnetkin leikattu, nakit taas kunnossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilapäisessä mielenhäiriössä tuon hankin, tosin ollu kaapissa ydintalven varalla jo monta vuotta. Ei riitä kantti lapioda tuota suuhun, ranne hommiksi menis.

   No mukava kuulla että sait akkunat puhtaaksi huurusta, ei tartte silmänreikiä tuulilasiin hangata ;)
   Hyvä kun leikkasit ne nakit kondikseen, onpahan sekin homma tyylikkäästi hoidettu :D

   Poista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...