lauantai 13. joulukuuta 2014

Sapattivuosi 2014

Kohta se loppuu kokonaan, ja hyvä niin. Niin paljon kaikkea meneillään elämässä ettei tohdi kuvaamaan keretä. Intokin ollut kateissa totaalisesti, hyvä puoli hommassa ettei ole sammunut kokonaan. Kuvaaminen on vain tuntunut kovin turhauttavalta, enkä ole viitsinyt väkisin vääntää, hyvällä fiiliksellä ne hauskimmat kuvat syntyy.
No jospa ensi vuosi ja elämän uudet kuviot saa kuvausinnon uuteen nousuun, toivon ainakin kovasti.
 


5 kommenttia:

 1. Kivoja otoksia erilaisista tunnelmista. Kuvausintoa tulevalle vuodelle! Ei tätä kokonaan silti lopettaa kannata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitos vaan kannustuksesta, kuvaamisen lopettaminen ei oo käyny pienessä mielessäkään. Kun vain sais joutuin asiat mallilleen niin joutaisi keskittymään edes pikkusen :)

   Poista
 2. Väliin kuvataan aktiivisesti, sitten väliin pidellään taukoja. Blogisi on seurannassa, joten tervetuloa takaisin kun on sen aika, kuviasi on aina mukava katsella. Itselläkin on vähän "vaikeampi kausi" kuvauksen kanssa menossa, mutta eiköhän se kuvauskone taas tässä pikkuhiljaa lähde käyntiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thnx Pasi, näinhän se on että ei väkisin. Itsellänikin on täällä seurattavaa, mukaanlukien teikäläinen, vähän on kehno omatunto kun ei vaan ole ollut energiaa olla mukana ja kommentoida blogeja....mutta kohti valoa mennään, parin viikon päästä jo päiväkin pitenee :)

   Poista
 3. Teikäläisen kuvat ovat aina olleet kiinnostavia, että tervetuloa vaan sitten takaisin kun intoa riittää! :) Tässäkin monta hienoa otosta!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...