tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kesärenkaiden vaihto.

Niin just.
Mun piti "vaan" vaihtaa piikkirenkaat pois, ja asentaa kesärenkaat....
Aina ei käy kuin elokuvissa, eikä käyny nytkään.
Mulla on tapana kokeilla fillarin haarukan toiminta samalla kun takakiekko on irti, ja kappas keppanaa, sepäs jäikin yläasentoon.
Sehän tarkoittaa hyvin pitkälti laakeriprobleemaa --->Tällä kertaa lakrut oli menny linkun alimmasta kannakkeesta, heti iskunvaimentimen takaa.
Mutisin itsekseni painokelvottomia tuhmuuksia, tosin aivan turhaan. Olihan viime laakeriremontista vierähtänyt jo kolme vuotta, joten ei huono saavutus ollenkaan.
Kuudesta neulalaakerista vain nuo kaksi olivat saaneet osumaa, muut olivat vielä täysin kunnossa. Laakerituonnista hain uudet osat, diy-prässillä entiset pois ja uudet paikoilleen. Tulipahan samalla tehtyä takahaarukalle täyshuolto puhdistuksineen ja rasvauksineen, saa kurvailla taas kesän huolia vailla kuin vasikka laitumella!

1 kommentti:

  1. Hyvin purettu! Toivottavasti joka osalle löytyy paikka myös kokoamisvaiheessa :) Hyvä että osaa itse tehdä, nuo kun maksaa maltaita korjaamossa..

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä.

Kaksi vanhaa puuta.

No ei nuo vielä kovin vanhoja olleet, kuitenkin kieroon kasvaneita ja näinollen joutivat patakiiloiksi. Viikonlopun sää oli mahtavan kuulas...