sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Metsän sävyt

Sieltä niitä talven alta alkaa pikkuhiljaa tulemaan, metsän sävyjä ja värejä. En oo koskaan säädelly tahi kalibroinu näyttöä, joten jos on hurjan näköistä niin syy on täällä ja vain täällä :)10 kommenttia:

 1. Nättejä kuvia! Samaa olen joskus miettinyt, että miltäköhän mahtaa kuvat näyttää muiden koneilta kun ei ole tullut näyttöä kalibroitua.. Nämä ovat ainakin minun silmään hyvät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maarit palautteestasi, tämä on sellainen "köyhän miehen" testi ;)

   Poista
 2. Hienot kuvat taustoineen. Ei tuota sinun makroa ole turhaan tuolla keskustelupalstoilla kehuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta irti päästää kun kerran sain! Tutkiskelen tuon sielunelämää ja melkoisella varmuudella tulen kuvaamaan paljon makroa tänä suvena ;)

   Poista
 3. Komeat kuvat! Johtuuko sitten näytöstä vai mistä, niin sinulla on selvästikin oma tyyli kuvaajana ja kuvankäsittelijänä. Minullakin on vielä näyttö kalibroimatta, mutta suunnitelmissa on kyllä ainakin kerran kokeillan kuinka pielessä säädöt mahtavat olla. Kameraseurassa kuulin sellaista, että näyttö pitäisi muka kalibroida parin kuukauden välein! Liekkö nyt noin usein, varsinkin kun silmä on niin tottunut jo tähän kalibroimattomaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pasi, minä olen lukenut jostain samansuuntaisia ohjeita. Joskus katselin laitteistoa ja ko. proseduuria, ja tulin siihen tulokseen ettei ehkä maksa vaivaa. Harrastellaan tässä vaan ;)

   Poista
 4. Minullakin täällä useampi kalibroimaton näyttö :) Kaikissa vähän oma persoonallisuutensa, mutta ei pahoja korostumia mihinkään väriin. Nämä kuvat näyttävät hyviltä ainakin tässä näytössä. Tosin vaikea verrata, kun alkuperäiskappale puuttuu:) Hyvät makrot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahkeinen sentään ja voihan juukelispuukelis, jätin alkuperäiset kappaleet metsään kun en tohtinut herkkänä henkilönä mukaankaan ottaa ;D
   Kiitos kommentista JPK.

   Poista
 5. Minullakin on kalibroimaton näyttö ja ainakin sillä nämä kuvat ovat tosi kauniit väreineen kaikkineen! Hyvä tuo sinun makrosi, tekee tarkkaa jälkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla niin, että turhaa kalibroi näyttöjä...menee hyvää kuvausaikaa harakoille :)
   Kiitos myös sinulle Marjukka.

   Poista

Kiitos käynnistä.

Kaksi vanhaa puuta.

No ei nuo vielä kovin vanhoja olleet, kuitenkin kieroon kasvaneita ja näinollen joutivat patakiiloiksi. Viikonlopun sää oli mahtavan kuulas...