keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Maastofillarilla sinne sun tänne.

Hesus, meinas unehtua koko plokin pito kun ollut niin hauskaa tuolla metsän siimeksessä.
Sain kaverilta rokkarin vivid airin (takaiskunvaimennin suom.) testiin. Skeptikkona en ihmeitä odottanut, varsinkin kun kyseessä ilmaiskari, mutta kuinkas taas kävikään?
Keppihän on vallan ihana kampe, mokoma nielee ilmajuuret ja päätä pienemmät stemut melko eleettömästi, hypyissä ja dropeissa vastaa komeasti eikä turhia kolise pohjaan. Tyly vekotin!

Hymyssä suin saanut tuon kanssa ajella, kolme vuotta oon "jäykkäperällä" rytyyttäny menemään että ei ihme jos pistää hymyilemään. Kai se ois fyffet jostain kehiteltävä että ton vois lunastaa veks.

Klaukkalassa kävin ystävän luona ajamassa, hitto mitkä trailit kundi esitteli voi hezus sentään. Oli kiverää nousua, just kun ajattelit että nyt se loppuu, niin toinen kinkama oli edessä ja vielä kolmaskin jne. Vähän happee repaleisille keuhkoille ja alamäki. Tonne olis kyl pakko päästä uudestaankin. Kiitos Kapu.

Toinen reissu tohon lähiskutsiin heitettiin serkkupojan kanssa, oli uutta fillaria ja kaikkee. Mukava oli ajella tutun kaverin kanssa. Dänks Make.
Muutama randomshotti  Rihan Pallomaha Mtb peruslenksulta mr. Joneksen kaa.

Fotoja kehiin, säätelin isolla kädellä so wat ;)Noustiin mäelle Kapun kans.
Vividi
Jokilaakso

Isi, koska se on valmis?


Jyrä


Matkalla shellille.
Serkukset.

Huilitauko.

Pakastamon ojassa.2 kommenttia:

 1. Tämä se on sitä oikeaa liikkumista ja elämää ilman bensan katkua ja muuta meteliä...
  Voi kuunnella 'hiljaisuutta'...
  Tuo kulkupeli on sitä 'viimeistä-huutoa'.
  Voin vain kuvitella miltä tuolla meno maistuis 'Wanhan-Fennian' jälkeen...?

  VastaaPoista
 2. Just niin Eko, naulan kantaan! Mä kuvittelisin että pehmeämmäksi ehkä muuttuis meno, mutta siinä Fenniassa on kuitenkin "sitä jotain"!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...