sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Etanavauhtia ja turoilua.

Maastospedeily saa jatkua. Sarjassamme osapäivityksiä ja kumin puhkomista. Maasturin osaspeksaus ei lopu koskaan, aina löytyy kohta joka kaipaa päivitystä. Ja jos ei löydy, sellainen keksitään!
Nyt oli vuorossa setback satulatolppa. Satulan paikkaa en halunnut enää siirtää, jakkara keikkui aivan liian takana ja titaanikiskot olivat kovalla rasituksella.
Tolpan ulkohalkaisija XL-koon rungoissa (nicolai) on 30,0mm. Thomsonin tolpat on laadukkaita ja hyviksi havaittuja tuotteita, joten päädyin tilaamaan kamppeen. Tietyssä mielessä "old school oh no last season" malli, tämän korkeutta ei voi säätää Iphonella ajon aikana kuten nykyisin muotia olevissa hissitolpissa.
Jenkkilässä oli tolppa hyllyssä, ja parin meilin jälkeen painoin tilausnappulaa. Hetikohta tämän jälkeen muistin ystävämme tullin..... noh, tulipa arvokas tolppa but who cares!

Kerkesin fillarin rassaamisen lomassa käydä kaverin kanssa ajamassakin, kuvassa ystäväni Juha. Etana tahtoi välttämättä päästä kyytiin, kaveri tolleen tyylikkäästi vihjailee vauhdista.... :D

Tänään kävin lähi-idän kaltseilla rymyymässä, en päässy kuin ekan vallihaudan yli kun puhkoin takarenkaan hehheh! Ajelen tubelessina eli ei oo sisuria, renkaan sisällä litkua jonka pitäisi korjata pikkureiät.
Varmaan korjaisikin, jos joku muistaisi talven jälkeen vaihtaa uudet litkut....
No ei muuta kuin sisuri kehiin ja matka jatkui, kotona korjasin kumin ulkoa pikaliimalla ja sisälle perinteinen tiptoppi. Desilitra uutta litkua sisään, ja huoltiksella kompuralla paineet.
Nyt on kumit ehjänä ja pääsee taas yllättämään itsensä ;)

Ps. Onnea päivänsankareille, tänään on Orvokin päivä.


Tomppeli

Juha

Rauhallinen matkustaja

Rengashommia
TipToppi
MetsäorvokkiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...