keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Parit kuvat työmatkalta.

Kuvasin muutamat rakennukset työmatkan varrelta. Kamerana nokia lumia 920, kuvat käpistelin ilmaisella "fantasia painter" sovelluksella. Mää vallan hämmästysin mitä tolla suap aikaan!

Edit.
Jatkanpas tähän vielä:
Mietiskelin noita puhelimen sovelluksia, että milloinkahan pikku insinööri soveltaa ultraääni- tai laser-tekniikkaa näihin kapistuksiin?
Nuorenparin ei tarvitsisi enää vaivautua kätilöopistolle jännittämään mitä masusta löytyy, sen voisi kätevästi tehdä kotioloissa uudella "nokia-baby" sovelluksella.
Tai miten hienoa olisi tasolaser-sovellus remonttimiehen luuriin, ei enää vinoja väliseiniä, pesuhuoneen laatoitus onnistuisi kädenkäänteessä.
Röntgenkuvaus murtuneesta jalasta on-line yhteydellä suoraan ortopedin näytölle, noo pannaan kintusta magneettikuvat samaan syssyyn!
Mainosbriiffi tulevaisuuden saunalahdelta: "multi-interaktiivinen datapaketti nyt meiltä keväthintaan. Magneetti- ja satelliittikuvat, ultraääni ja laserpaketti rajattomalla yhteydellä, vain 9,90€ /kk"

:D

5 kommenttia:

 1. On hienot kuvat, kyllä niilläkin vehkeillä näköjään saa hyviäkin kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä näillä nykypuhelimilla pystyy tekemään ihmeitä. Mietittiin edellisessä kameraseuran kokouksessa, että pitäisikö ensi syksyn kuvamaratoniin päästää mukaan myös kännykkäkuvaajat, koska nykykännyköiden kamerat ovat niin hyviä ja pieksevät halpoja pokkareita mennen tullen. Ongelmaksi tuli se, että kännykkä olisi epäreilu järkkäreitä vastaan sillä aikaisemmin ei ole ollut sallittua käsitellä kuvaa tietokoneella. Kännykällähän pystyy tekemään saman tai jopa enemmän kuin Photoshopilla. Ratkaisuna tullee olemaan varmaan kaksi eri sarjaa - toisessa kuvankäsittely on sallittu ja toisessa ei. Toinen vaihtoehto lienee järkkärisarja ja toinen vapaa sarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta tuohan on hieno juttu, omissa sarjoissaan varmasti näkemisen arvoinen jutska!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää. Kannattaisi varmaan ottaa useammin kuvia myös työmatkalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siinähän tuo taskussa olis kun vaan ymmärtäisi käyttää ;D Kiva kun poikkesit.

   Poista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...