sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Wroom !!!

Kävimme kaverin kanssa katsomassa tämän vuotisen Päitsin tunnelmaa. Prätkien pärinää ja pakokaasun tuoksua oli metsä tulvillaan, kun nämä enduron gladiaattorit veivät peltisiä ratsujaan pitkin jäistä ränniä. Kaveri tuon koettelemuksen ajoi läpi viime vuonna, ja kertoi huimia juttuja matkansa varrelta. Kypärää nostaisin näille motoristeille jos semmoinen mulla olisi, sen verran rankka on tämä retki.
6 kommenttia:

 1. Vauhdin hurmaa! Hyvä kuvasarja :)

  VastaaPoista
 2. Pilkkimisen lisäksi myös vähän nopeampitempoisen lajin kuvaaminen näyttää onnistuvan. Lajituntemusta tarvitaan molemmissa lajeissa, jotta kuvista tulee hyviä ja tunnelma tarttuu. Erinomaisia kuvakulmia ja upeaa kameran hallintaa.

  VastaaPoista
 3. Siinä vaaditaan huimapäisyyttä tässä lajissa.
  Hieno kuvasarja.
  Erityisesti 5 kuva ylhäältä jossa paneeraus luo mainiosti vauhdikkuutta.

  VastaaPoista
 4. Joo kyllä niin kovaa meni kärkikuskit, että pahaa teki katsoakin. Ei sitä tämmönen tavis ymmärräkään minkälaisen treenipanoksen homma vaatii, jos meinaa kärjen vauhdeissa pysyä.

  VastaaPoista
 5. Hyviä kuvia ja kuvakulmia! Vaihti välittyy selvästi. Taitaa olla kuvauskohteena nämä ihan sieltä vaikeimmasta päästä:)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...