maanantai 18. maaliskuuta 2013

Taivas ja maa

Sunnuntaipäivän ratoksi iskin lumikengät jalkaan, eväät ja keittimen reppuun ja lähdin lähimetsään läpsyttelemään. Mukavahan tuolla olikin läpsytellä, hanki kantoi hyvin ja aurinko lämmitti hakkuuaukkojen reunoissa mukavasti.
Istahdin kuusen persiiseen päivää paistattamaan ja kahvetta keittelemään, pälvistä pilkisti jo terhakasti puolukan varsi ja kuusen havut tuoksui jo kesälle!

Illalla lueskelin uutisista, että olisi mahdollisuus nähdä revontulia täällä eteläisessäkin Suomessa. Karautinpa sitten peltihevosella pohjoistuusulan pikkuteille, josko sitä näkisin tuonkin ihmeen ekaa kertaa näin etelässä. Ja näkyipä niitä ketunhäntiä, hienon näytelmän pääsin näkemään ja kuvaamaankin. Sitä ei uskokaan, kuinka kovan työn takana on löytää pimeä paikka täälläpäin Suomea. En tohdi edes ajatella, minkä verran palaa energiaa tyhjien maanteiden valaisuun...
7 kommenttia:

 1. Melkoiset revontulet olleet sielläkin päin.

  VastaaPoista
 2. Tosi komeita revontulia saitkin kuvattua.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on ollut oikein laatu sunnuntai. Upeat nuo revontuletkin.

  VastaaPoista
 4. Taas joku joku muu saanut kuvattua revontulia, ehkä minäkin joskus... ;) hienoja kuvia!

  Digikuvaaja.net

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia! Harmittaa, etten itse ollut tietoinen moisesta näytöksestä mikä taivaalla oli. Komeita kuvia ovat onneksi muut saaneet! :)

  VastaaPoista
 6. Näitä kuvia katsoessa harmittaa entistä enemmänse, että missasin nämä vuosisadan revontulet!!! Oikeaoppisia kuvia, hyvissä revontulikuvissa pitää mielestäni näkyä tuolla tavalla myös maisemaa!

  VastaaPoista
 7. Jesh, meinasin minäkin missata koko homman. Ekaks ajattelin että kunhan puhuvat, mutta sitte näin jossain postauksen: "Espoossa näkyy hienot tulet". Sitten tulikin jo kiire ;D
  Aika monta vuotta oon itsekin haaveillu, josko sais joskus ketunhäntiä kuvattua, mutta kun ei oo tuntureita ihan tuossa naapurissa, niin jääny haaveeks.
  Nyt kävi tsägä!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...