sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tapaus Teijon retkeilyalue

Sorsia, lättänokkia, joutsenia, tikkoja, peipposia, pääskysiä, västäräkkejä, erikoislintuja (ne mitä emme tunteneet), variksia, kyyhkysiä, kuikkia, kotkia, haukkoja, lokkeja, tiiroja, soitimella olevia teeriä....ja kaksi viirupöllöä (minä ja hän). Siitä on Teijon kevätretki tehty. No tietty paistettiin makkaraa, istuksittiin tulen ääressä maistellen "teknistä" lämmikettä ja haasteltiin mukavia. Yöksi kömmittiin yksiöihin kuuntelemaan teeren soidinta. Tulivat aivan viereen suolle soimaan, ihmekös kun paikkakin oli ristitty Teerisaareksi.
Patikkareissu Puolakkajärven ympäri, Punassuon pitkokset mukaan lukien kruunasi reissun.

Kuviahan on paljon, mutta kai ne tähän mahtuu. Katsoo ken viitsii.
7 kommenttia:

 1. Tässä oli monen monta innostavaa kuvaa. Ajattelin ensin luetella koskettavimmat, mutta listasta tuli liian pitkä. Upeaa!

  VastaaPoista
 2. Nämä sun retkikuvat ovat aina yhtä hienoja. Tekisi itsekin mieli lähteä patikoiman. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienolta kuulostaa retkesi. Tosi hienoja on kuvatkin, näitä aina jaksaa katsella:)

  VastaaPoista
 4. Oijoi, todella hyvää tunnelmallista matskua taas. Tuo muurahaiskuva hipoo täydellisuuttä, vielä kun koko murkku olisi mahtunut syväterävyysalueelle, niin ihan portfolio tasoa! :)

  VastaaPoista
 5. Ei epäilystäkään, todella mahtava reissu on varmasti ollut. Todella houkuttelevalta kuullostaa, melkein kuulee lintujen konsertin ja öisen metsän äänimaailman jo näitä katsellessa. Hyvät tunnelmalliset otokset!

  VastaaPoista
 6. No onpas ollut reissu! Kuvia katsellessa tuntuu kuin olisin itsekin ollut mukana.

  VastaaPoista
 7. ^Tapsa@ minullakin on hatara muistikuva että sinun oloinen kaveri istui vieressäni tulilla ;) Ja reissuhan oli todella mukava.

  Kiitokset pistäytyneille kommenteista, menkääpä ihmeessä luonnon äärelle kuuntelemaan ja kokemaan kaikkea kivaa!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...