lauantai 17. elokuuta 2013

Tähdenlentoja tiirailemassa

Aina välillä saan kohtauksen, ja meen semmoseen "tilaan" tahi transsiin joka suorastaan pakottaa yön selkään. Älä kysy miksi, ehkä siksi että pimeessä on jännää ja ajatukset selkeitä. Ainakin mun sielu rauhoittuu hiljaisessa maisemassa, yön pimeys saa mielen puhtaaksi.
Tällä kertaa seikkailin Tuusulan golf-kentällä ja Nurmijärven maaseudulla, koko yön puuhailin kameran kanssa ja aamuyön tunteina kömmin takasin kotiin hetkeksi peiton alle.
Nii-in, huvinsa kullakin!

Toi eka fillarikuva on tosta meitin pururadalta kuvattu, koitin saada otsavalosta semmosen hännän kuvaan. Häntä tuli mut jalat läks, auts!8 kommenttia:

 1. Hienot kuva, vaikken ymmärrä tuota eka kuvaa miten se on tuomonen;)Viimeinenkin on vähän jännän pelottava :)

  VastaaPoista
 2. Nopeuttakin on näyttänyt tuon kolmannen kuvan perusteella olevan ihan mukavasti:) Tuon viimeisen kuvan murtovatasta (?) en haluaisi kävellä vastaan, tai jos vaikka nuo ovat taustalla poliisiauton valot:)

  Yhtä kaikki, monenlaista tunnelmaa jälleen ja uutta näkökulmaa asioihin!

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat. Kaikissa on semmoinen "jännä" yunnelma. Tuo haamupyöräilijä on erikoinen.

  VastaaPoista
 4. ^^kiitoksia kommenteista, takavalokuvassa vauhti oli hidas...meinaan kamerassa 30s), eli siinäpä kerkes ajella melko rauhassa kameran ohitse. Haamupyöräilijän jalat ei erityisen paksut ole muutenkaan, mutta luulisin syyksi huonon salamalaitteen suuntauksen. Yksi täytevalo vielä tuohon olis tehny gutaa.

  VastaaPoista
 5. Hienoa tunnelmointia jälleen kerran. Tuo kuvan viiru taitaa olla satelliitti? Näitkö tähdenlentoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dänksis Pasi, juu enmä tiedä mikä viirun aiheutti, ehkä se satelliitti tms? Oli siellä tasasin väliajoin komeitakin leiskautuksia taivaalla, harmi kun ei riitä mulla millit (18-50). Ostoslistalla on kyllä valovoimainen laajis, mutta kun pitäis ostaa fillariin rengasta, huoltaa iskarit, katsastaa auto, lapsien harrasteet.....huoh :D

   Poista
 6. Upeita yökuvia, ja kaikki kunnia jos olet jaksanut seuraavan päivän pysyä pystyssä:)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...