lauantai 22. lokakuuta 2011

L500

Oujee, kauppareissulla kattelin että mahtavasti aurinko kurkki pilvien rakosista ja loi mustaan asfalttiin huikeen kontrastin. Lehtiteemalla eteenpäin kun sysky on ja kuvattavaa tyrkyllä. Bongasin pyörätieltä tämmösen kaivonkannen ja ajattelin että siinäpä oiva "pääosan näyttelijä" kuvaan.

Siinä sitten povillaan tihrustin etsimeen ja kumartelin kuin muslimit konsanaan, kun paikalle ilmestyi mukava rouva joka ihmetellen tekemisiäni jäi hetkeksi rupattelemaan kanssani.
Minä koitin selittää mitä tässä olen hakemassa, ja että omaksi iloksi kuvailen vaan. Rouva oli kuitenkin niin kiltti että sujautti käteeni kahvirahat ja toivoteltiin hyvät syksyt.
Eipä arvannut poika kuvausreissulle lähtiessä että kahvirahat tienaa ;D

f22   1/10s   ISO250   18mm

4 kommenttia:

 1. Taas aivan sanattomaksi vetää, todella hieno suoritus, kannattaa näköjään vähän housunpolviaan kuluttaa, tosi tyylikästä jälkeä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, koitin tässä hakea yksinkertaisista aineksista jotain kuvattavaa ja erilaista kuvakulmaa.

  VastaaPoista
 3. Onnistuit kyllä mainiosti:) Mulla on muuten Facebookissa paljon kuvia, en jaksa enää blogia päivittää. Löytyvät nimellä hannele kaihola.

  VastaaPoista
 4. Okke, pitääpä joku ilta poiketa kylässä. Meinasitko heivata koko homman vai pitää ns. luovan tauon? Kyllä se pieni huilihetki tekee hyvää itse kullekin, hyvää jatkoa sulle!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...