maanantai 24. lokakuuta 2011

Kuntoajelua ja rastien bongausta.

Fillarin pulinapalstalta bongasin keski-uudenmaan kuvarastit nimisen keskustelun, ja siellähän olikin kivan näköisiä mestoja. Sunnuntaina oli jo paremmin aikaa ja suunnistinkin rastille fillarilla, kuntoilumielessä kuvailemaan U nou.
Keli oli kyllä suttuisen surkea, matkalla tuli muutama pisara vettäkin ja koko ajan semmoista kevyttä tihkua ilmassa.
Rastit löytyivät ja kuvailin mahtavan näköistä patorakennelmaa ja rakennuksia.
Vaahteratieltä suunnistin seuraavaksi Kellokosken ruukille. Ravintola Patovahti oli jättänyt ovensa kutsuvasti raolleen ja lompsin sisään ja tilasin kupillisen kaffetta.

 Kahvittelutuokion jälkeen kuvasin hiukan alueen rakennuksia ja sulkua, hieno ja idyllinen paikka, tänne tulen varmasti toistekin, toivottavasti paremmalla ilmalla.
Kääntelin kampia kotiinpäin, mutta aivan maaliin asti en selvinnyt, sillä takakumi päätti tyhjetä ilmasta. Ihmeellistä, ei koskaan ennen ja nyt taas ;-)
No eipä siinä mitään, uutta sisuria repusta kehälle ja matka jatkui kotio asti. Kiva reissu.
Kuvat melkein kaikki mv-käännöksiä. Näin tällä kertaa......

Pato

Rissa

Sulku
Kellokosken sulku
Kahvipaussi

Rengasrikko

2 kommenttia:

  1. Kauniita mustavalkokuvauksia, sopivat hyvin tällaiseen vanhaan mijööseen, pidin kovasti:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kannattaa ehdottomasti poiketa kellokosken ruukilla jos sielläpäin liikkuu. Voisin kuvitella että on upea paikka vaikka jonain mukavan leppoisana kesäiltana. Juu ja ravintola patovahti tarjoaa virvokkeitakin!

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...