lauantai 29. lokakuuta 2011

Sivaricrossia.

Tänään Vantaan vauhtikeskuksessa pärähti monta moottoria käyntiin, kun sivuvaunut ja mönkkärit otti yhteen crossiradalla. Pari kaveria osallistui ajoihin ja ajattelin käydä katsomassa miten pojat pärjää. Hienosti nuo vehkeet menee, rajua hommaa se kai on kun kaverilta joka oli tuossa "purkkiorjana" hiertyi kädet kamalan näköisille rakkuloille!
Nämä mönkkärikuskit ovat oma lukunsa, hurjaa kyytiä päästelevät menemään! Muutama hieno hyppykin nähtiin ja tunnelma oli kuin markkinoilla konsanaan, hieno tapahtuma.5 kommenttia:

 1. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
  Mainio kuva-sarja 'hommasta' jossa tapahtuu...!
  Hyvää viikonloppua...

  VastaaPoista
 2. Oujees, olipas pärinää ja surinaa kerrassaan, tämmöistä rauhallista miestä ihan hirvitti ;D

  VastaaPoista
 3. Menoa ja meininkiä ei kuvistasi puutu, tarkat kuvat vauhdista riippumatta:)

  VastaaPoista
 4. Ok, jäi sitten kokeilematta "panning"-tekniikkaa noiden mopojen kanssa. Siinä kameralla seurataan kohdetta aivan kuin haulikolla ammuttais kiekkoja tjsp. Tätä tekniikkaa käytettäessä on mahdollista käyttää lyhyempää polttoväliä. Suljinnopeutta säätämällä kuviin tulee vauhdin efekti pääkohteen pysyessä terävänä. Näin olen antanut itseni ymmärtää, saa korjata jos meni metsään ;-)

  VastaaPoista
 5. Olen joskus vähän kokeillut sitä tekniikkaa, joo samalla tyylillä sujuu savikiekkojen ampuminen, olen sitäkin joskus nuorena kokeillut:)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...