tiistai 19. marraskuuta 2013

Linnunradan viilein nakkikiska.

Vantaan Leppäkorvessa on universumin päräyttävin spudari, ainakin mun mielestä. Ainut vaan ku oli laudat ikkunoissa ja ovi lukossa, jäi lihikset syömättä. Korson vallesmannitkin kävivät mua moikkaamassa kun keskellä yötä spudarin pihassa fikkarilla heiluin. Ihmekös tuo jos kiinnosti.
No pojat oli huumorimiehiä, eivät pienistä hätkähdä.
Vanha sigma 18-50mm muutti meiltä pois, ja tokina 11-16mm tuli postista tilalle.
En oo kerenny kakkulan sielunelämään pahemmin perehtyä, muutamat kuvat sillä ottanut ja laaaaaaaaaaaaaaaaaaja se on.
Cokinin P-sarjan suodattimet pidikkeineen joutaa kohta kiertoon, liian pieniä ne tähän on. Ajattelin hommata tähän hitechin filsut ja pidikkeen, maksaavat vaan niin törkeen paljo että hankinta menee pitkälle tulevaisuuteen.
No mutta yksi etappi unelmien selätyksessä on taas saavutettu, tästä oon unia nähny.
4 kommenttia:

 1. Hienon näköinen nakkikioski, täytyy myöntää. Poliisit joskus vähän pelkää meitä kuvaajia. Itse kerran kuvasin kirkkoa iltahämärässä ja sheriffi tuli kun luuli, että tähtään sitä jollain singolla :DD

  VastaaPoista
 2. Tosi komea kiska on ja hienossa valossa. Nuista putkista en ymmärrä mitään :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon uudesta huippuputkesta! Minulla on ollut samanlainen aikoinaan, mutta möin sen kun sain ostajalta enemmän kuin mitä olin itse maksanut ja tarvitsin rahaa uusin kuvauskamoihin. :) Loistava peli, valitettavasti ei kuitenkaan sovi yhteen kamerani fullframe-kennon kanssa.

  VastaaPoista
 4. ^^^ Oujeah, karu meininki. Pasi@ sopiihan tuo sun täyskennoonkin croppi modessa, mutta onko järkeä on jo ihan kokonaan toinen kymysys.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...