sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pullaposkien virkistyspäivä.

Niinpä me päätettiin....tai noi muut päätti ja mut pakotettiin mukaan Kalpiksen bikeparkkiin rossia ajamaan.
Mä vedin lipat hetivälittömästi ylös päästyäni, ilmat lähti eturenkaasta ja köröttelin autolle pumppaushommiin. Amatöörimäistä haparointia mutta otinpahan luulot pois heti kärkeen!
Alkoi se ajokin sujua sitten kotvasen päästä, vaikkei mitään huimaa menoa ollutkaan, wanaha ukko ei enää pysty. Yhestä hyndästä en uskaltanu ajaa, niin heti olivat ilkkumassa jostain vanhainkodista prkl ;-)
Vielä mä niille näytän, grrrrrrr!
Huimien ajosuoritteiden jälkeen päätin siirtyä kuvauspuolelle, muutamat otokset nappasin ohikiitävistä kuljettajista. Ei se niin ytimessä ole, salaman tehot täysin pielessä aukon arvosta puhumattakaan. Tsägällä aina joku ruutu onnistuu, mutta kaukana on varmuus vielä. Aika moni kuva paloikin puhki, opettavainen reissu jälleen kerran.

Kamerassa olis ehkä saanut olla suljinaika pikkusen nopeempi, ens kerralla sitten. Tuikut oli puolella teholla ja tsuumit 50mm ja 85mm. 18-50mm sigmalla kuvasin vikaa kertaa, kelpo lasi otti jalat alleen ja muutti samalle kylälle mutta eri osoitteeseen. Onnea ja menestystä!!

2 kommenttia:

 1. Huh, hienoja loikkia. Hurjimpien hyppyreiden kohdalla ilmoittauduit vapaaehtoiseksi kuvaajaksi. :p Sen verran hieno on tuo viimeinen kuva, että kävi mielessä, olet varmaan ehtinyt jo ottaa Vesa Koivusen (urheilukuvausidolini) uudesta Urheilukuvaus-kirjasta oppia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, suosiolla jättäydyin kuvaushommiin ;-)
   Kiitos vinkistä, tuo teos pitää tsekata ensi tilassa !!

   Poista

Kiitos käynnistä.

Kevätpörriäisten heräämisiä.

Jaahas, jos vaikka kirjoittelis tännekin vaihteeksi. Viime raapustuksen välissä satoi koko talven.  Ei kylläkään lunta vaan silkkaa vettä. ...